VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) TIl dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi sætter fokus på din udvikling og gør dig klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.
10KCD, Grenaa EUD10, Kalø

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Ledige lærepladser

Hos Viden Djurs lægger vi et stort arbejde i at finde nye muligheder for vores elever og skabe det bedste match mellem oplæringsvirksomhed og elev. Nedenfor kan du se listen over ledige lærepladser. Vi opdaterer løbende listen med nye stillingsopslag fra virksomhederne.

REPMAN - Handelselev

Bliv international handels-trainee i flyindustrien

Er eller bliver du HHX-student og ønsker en alsidig elevplads med gode udviklingsmuligheder? Er du udadvendt, pålidelig og pligtopfyldende af natur, og har du mod på at gøre en forskel i en spændende branche med international kommunikation og mange praktiske opgaver vedrørende handel, lager og logistik?

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af en familieejet virksomhed, kontor med havudsigt og stejl læringskurve; så er du muligvis vores nye handelstalent!

Om elevpladsen / jobbet
Som trainee I RepMan vil du få indblik i alle aspekter af handel, lige fra kunde og leverandørkontakt, til toldprocedure, logistikopgaver, samt lagerstyring. Du vil arbejde tæt sammen med virksomhedens ledelse som vil bidrage til din uddannelse og læring. Der kan givetvis være mulighed for at deltage i kunde/leverandør møder.

Opgaverne vil primært være
• Håndtering af vare på lageret
• Booking af forsendelser
• Udarbejdelse af salgsmateriale
• Handel på tværs af landegrænser
• Kommunikation med kunder og leverandører
• Arbejde med kvalitetshåndtering
• Diverse i tæt samarbejde med din leder

Om virksomheden
RepMan varetager reparationer af flydele for kunder i hele verden, primært EU. Desuden handles der med varer fra eget lager, lige fra propeller til landingsstel, sorte bokse og avancerede cockpitinstrumenter. Stillingen giver et unikt indblik i en spændende og anderledes branche, hvor du vil opbygge en rig forståelse for international handel. Du vil have stor mulighed for et fast job efterfølgende. Uddannelsesforløbet vil vare 2 år, under uddannelsen vil der være 8 ugers skoleophold. Opstart 1. september 2022. Din Elev-ansvarlige er Marcus.

Ønsker til dig
Vi forestiller os, at du er typen der brænder for at lære! Der elsker udfordringer, motiveres af
ansvar og synes, at handel med alle dele af verden lyder spændende.

Dine kompetencer
• Du er selvstændig og ansvarsbevidst
• Du er engageret og initiativrig
• Du har et godt drive og er åben overfor nye opgaver
• Du er udadvendt og høflig i din kommunikation med kunder og kolleger.

Dine kvalifikationer
• Du har bestået HHX eksamen 2021 eller forventer at bestå HHX eksamen 2022
• Du har gode Engelsk kundskaber (skrive og tale)
• Du har en god energi
• Du bruger MS Office pakken
• Du arbejder struktureret

Er det noget for dig? Så send din ansøgning og vedhæft dine karakterer og eventuelle referencer til Marcus, på elev@repman.dk.

Ansøgningsfrist er 1. juli 2022.

Gældsstyrelsen - Kontorelev

Start din karriere som kontorelev i Gældsstyrelsen

Som elev hos os får du en lærerig elevtid, hvor vi tilpasser ansvar og udfordringer til dine behov og på den måde sikrer, at du udvikler dine faglige, personlige og sociale kompetencer og får omsat din teoretiske viden til praksis i en moderne offentlig organisation.

En vigtig brik i grundlaget for Danmarks velfærdssamfund
Som elev i Gældsstyrelsen får du en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration. Du vil igennem uddannelsen få et bredt kendskab til Gældsstyrelsens kerneområde, nemlig at inddrive gæld til det offentlige. Dette gælder både fra private personer, men også fra små og store virksomheder. Du vil således være med til at sikre, at vores velfærdssystem i Danmark kan opretholdes.

Eksempler på opgaver kunne være at:

 • udføre lettere sagsbehandling
 • være med til at kvalitetssikre borgere og virksomheders gæld
 • håndtere henvendelser fra borgere og virksomheder pr. telefon eller mail
 • være medvirkende til at inddrive gæld hos borgere og virksomheder, inden gælden forælder.

Arbejdet byder på en spændende hverdag med opgaver, der har stor bevågenhed både fra befolkningen og fra politisk side. Vi går derfor ikke på kompromis med kvaliteten. Det betyder, at du skal være omstillingsparat, når opgaverne kræver det.

Som elev i offentlig administration skal du igennem nogle specifikke fagområder såsom sagsbehandling, administration, produktions-/driftsstyring og kommunikation. Vi tilrettelægger din uddannelse således, at du får ophold i flere enheder/kontorer, så du får et bredt kendskab til Gældsstyrelsens faglige områder samt de mange forskellige arbejdsopgaver, som Gældsstyrelsen udfører.

Ansøgningsfrist: 15/05-2022

Læs hele opslaget og søg stillingen HER

For yderligere oplysninger om elevpladsen kontakt: Mille Birch Holm på 20 87 46 07 eller mibh@videndjurs.dk

IKEA - Elev

Bliv elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Tag en 2-årig elevuddannelse hos os og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller visual merchandiser.

​​I IKEA ønsker vi at sikre et højt uddannelsesniveau, og en arbejdsplads med højt til loftet. Vi tror på, at vi ved at tilbyde de bedst mulige uddannelser, også kan bidrage til at give vores elever et stærkt fundament for fremtiden – uanset hvor rejsen går hen. 

Vi tror på et godt samarbejde
Vi arbejder tæt sammen med vores skoler for at sikre en bred faglighed, som både kan anvendes i og udenfor IKEA, og en varieret og moderne undervisning, som gør det nemt og spændende at overføre, det man lærer på de enkelte skoleforløb til hverdagen i varehuset – eller vores lager i Brøndby. ​

Som elev kommer du til at opleve, hvordan de resultater vi skaber, sker ved hjælp af samarbejde på tværs af vores mange funktioner, og hvordan vi i en verden i forandring hele tiden må tænke i at møde kunderne på nye måder. Som elev i IKEA bliver du en del af IKEA familien – og vi ser frem til at lære dig bedre at kende.​

Læs mere: Du kan læse hele stillingsopslaget her

For yderligere oplysninger om elevpladsen kontakt: Mille Birch Holm på 20 87 46 07 eller mibh@videndjurs.dk

Lægefællesskabet - Lægesekretærelev

Arbejdsom og fleksibel lægesekretærelev med gode sociale kompetencer søges til nytænkende lægefællesskab

Lægefælleskabet er et miljø og en kultur der er præget af godt humør, menneskelig empati og forståelse men også en arbejdsplads hvor man har en evne til at bevare overblikket i en til tider travl hverdag. Derfor leder lægefællesskabet efter deres nye lægesekretærelev hvor du bliver medlem af et team af gode kollegaer, der hver dag fungerer som husets ansigt udadtil.

Kunne du tænke dig at lære administrativt arbejde på en seriøs, innovativ og ofte travl ar­bejdsplads i udvikling med mangeartede arbejds­opgaver?

Har du lyst til at servicere patienter og samarbejdspartnere? Har du det store overblik og en god ordenssans? Har du flair for arbejde med IT, og er du hurtig på tasterne?

Som lægesekretærelev er det vigtigt at være systematisk, og være dygtig til at kommunikere og have kontakt med mange forskellige mennesker. Derudover ansporer Lægefælleskabet til at man bidrager med ideer til udvikling af organisationen samt lyst til at deltage i udviklende projekter.

Lægesekretærens arbejdsområder er patientrelaterede opgaver, administration, IT, koordination og formidling med nøgleord som god service, kvalitet, ansvarlighed. Du arbejder tæt sammen med læger og sygeplejersker og har kontakt med patienter og deres pårørende

Det er vigtigt at du som person er moden og stabil og at du trives med at arbejde med mennesker der kan stå i en svær situation.

Lægefælleskabet er en nytænkende arbejdsplads som vægter den enkelte medarbejder højt og hvor fleksibilitet samt rummelighed er i højsædet.

Hvis du synes at ovenstående lyder spændende kan lægefælleskabet være den helt rigtige elevplads for dig.

Kandidaten vil blandt andet komme til at arbejde med følgende hovedområder:

 • Sørge for, at læger, sygeplejerske og behandlere får de rette informationer
  Sikre et godt og sammenhængende patientforløb
 • Være kontaktperson og informationskilde for besøgende og pårørende
 • Fungere som bindeled mellem forskellige systemer i sundhedsvæsenet
  Administrative opgaver såsom ajourføre journaler, bestille undersøgelser, udfylde vagtskemaer mv.

Lidt om kandidaten:

 • Du kan inden elevstart have bestået EUX eller adgangsgivende HG2 eller
 • Du kan inden elevstart have bestået studenter/HF eksamen med efterfølgende 10 ugers grundforløb på handelsskole
 • Eller du kan inden elevstart have bestået HHX med efterfølgende 5 ugers grundforløb på handelsskole
 • Kandidaten skal have en udadvendt natur og udvise gode sociale kompetencer
 • Det er vigtigt at kandidaten har en god situationsfornemmelse
 • Kandidaten skal besidde en modenhed, selvstændighed og stabilitet
 • Skal være præsentabel, smilende og imødekommende
 • Kunne trives i en travl hverdag med mange bolde i luften
 • Kandidaten skal være omstillingsparat og have godt humør
 • Det er en fordel at være god til skriftlig og mundtlig kommunikation

Stillingen ønskes besat 15. August 2022

Ansøgning og CV kan sendes til Mille Birch Holm på e-mail: mibh@videndjurs.dk

Efter fremsendelse af CV og ansøgning vil egnede kandidater blive indkaldt til en uddybende samtale med virksomheden.

OK - Convenience elev

OK i Trustrup søger convenience elev

Kan du se dig selv som elev, hvor du har mulighed for at vokse og udvikle dig og hvor engagement og frihed under ansvar er vigtigt? Så er stillingen som convenience elev ved OK Trustrup noget for dig.

Lidt om dig:

 • Du har bestået EUD, EUX eller lign.
 • Du er selvstændig og løsningsorienteret
 • Du er mødestabil og serviceminded
 • Du er udadvendt og smilende
 • Du er ambitiøs og initiativrig
 • Du har interesse i mad

For yderligere oplysning om elevpladsen kontakt Mille Birch Holm på 20 87 46 07 eller mibh@videndjurs.dk

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt

Dagli' Brugsen Ørum Djurs - Salgselev

Spring køen over! Bliv salgselev i Dagli' Brugsen Ørum Djurs

Kick-start din salgskarriere i et stærkt sammenhold og godt socialt miljø. Som elev hos os får du fra dag 1 store muligheder for at komme på banen med gode ideer til, hvordan vi gør tingene.

Du lærer alt i butikken
Som salgselev arbejder du fuldtids i DagliBrugsen Ørum Djurs, hvor vi lærer dig, hvordan vi driver vores butik.
Du får lov at prøve kræfter med det hele – det gælder alt fra opfyldning af varer og arbejde på lageret til at tale med kunderne ved kassen.

I vores butik arbejder vi sammen om at nå vores mål. 
Hos os lærer du at gå forrest i mødet med vores kunder, og du er helt med, når der sker noget fedt i området. Du er på fornavn med de lokale kunder og giver gerne gode råd, når de skal vælge varer.

Få fede skoleophold
I løbet af de 2 år som elev er du på 8 skoleophold af 1 uges varighed med en masse andre elever.

På skolen begynder brikkerne at falde på plads – og pludselig giver det mening, hvorfor vi gør, som vi gør i butikken. Men det handler ikke kun om at sidde på skolebænken. Der er også en masse fælles aktiviteter, der gør det let for dig at få nye venner på tværs af vores butikker.

Hvad skal jeg kunne?
Du bliver hurtigt et kendt ansigt i butikken, så det er vigtigt, du har lyst til at engagere dig i vores kunder og de aktiviteter, vi har. Du kan måske også se dig selv som leder på sigt?

Derudover er du som person:

 • Du er åbensindet
 • Du har flair for it
 • Du er mødestabil
 • Du er arbejdsom
 • Du er eftertænksom
 • Du er intiativrig

Springbræt til din fremtid
Vi er stolte af at repræsentere én af landets bedste elevuddannelser, hvor rigtig mange gør karriere i Coop efterfølgende. Uanset hvad du vælger, bliver du rustet til en fremtid, hvor mulighederne er mange.

Adgangskrav
Du kan blive salgselev, hvis du har gennemført Grundforløb, HHX, STX, HTX, HF eller EUX. Hvis du har STX, HF eller HTX baggrund skal du først gennemført et 5 ugers opkvalificerende kursus. Dette kan tages online.
Hvis du kommer direkte fra 9. eller 10 klasse, skal du have taget EUD grundforløb på en erhvervsskole.

Du kan også vælge at indgå en nymesterlæreaftale med butikken som typisk tager mellem 6-12 mdr. afhængig af din erhvervsfaring mm., hvorefter du kan starte på hovedforløbet. Eller en praktikvejsaftale hvor vi indgår en aftale med dig imens du tager dit grundforløb.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende og vi venter gerne på det rigtige match.

Er du nysgerrig på at høre mere om stillingen, så tag fat i Mille Birch Holm på 20 87 46 07 eller mibh@videndjurs.dk for yderligere oplysninger.

 

Afspil video

Find det gode match

Deltag i vores MatchYourFuture-arrangementer og kom i kontakt med spændende virksomheder inden for din branche.

Her kan du høre mere om dine muligheder for oplæring og job i virksomheden, og du kan blive klogere på, hvad virksomhederne søger efter hos en elev.

Kontakt

Følg os På Instagram