VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) TIl dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi sætter fokus på din udvikling og gør dig klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.
10KCD, Grenaa EUD10, Kalø

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Viden Djurs inviterer til Åbent Hus

Er du endnu ikke afklaret omkring dit valg af ungdomsuddannelse, har du nu chancen for at høre mere om de mange muligheder på Viden Djurs. Fredag d. 19. november åbner vi dørene til alle vores uddannelser i Grenaa. Det foregår kl. 15.00-18.00, hvor elever, lærere og studievejledere står klar til at fortælle om uddannelserne og hverdagen på Viden Djurs.

Bliv klogere på dit valg af ungdomsuddannelse
Uanset om du drømmer om en studenterhue eller en erhvervsuddannelse, er der på Viden Djurs et væld af muligheder.

Hos VID Erhvervsuddannelser på Århusvej 49 kan du høre mere om værksteds-, køkken- og businessuddannelserne og se alle faciliteterne på skolen.

På Ydesvej 4 kan du møde 3D College og medieuddannelserne og mærke det unikke collegemiljø.

VID Gymnasier åbner dørene på N. P. Josiassens Vej 44E. Her kan du høre mere om mulighederne for en gymnasial uddannelse på HHX og HTX og få indblik i de forskellige studieretninger.

Forud for Åbent Hus holdes den årlige innovationsuge på tværs af uddannelserne ved Viden Djurs i Grenaa. Her arbejder eleverne med forskellige innovative projekter. Innovationsugen kulminerer med Åbent Hus fredag eftermiddag, hvor du har mulighed for at opleve resultaterne af ugens arbejde på de forskellige uddannelser.

Er du nysgerrig på 10. klasse?
Åbent Hus d. 19. november er ikke kun for unge, der overvejer at starte på en ungdomsuddannelse. Også 10KCD i Grenaa holder Åbent Hus for interesserede elever og forældre. Her kan du få indblik i linjefagene og temaforløbene på 10KCD, og du kan få en rundvisning i klasseværelserne, værkstederne og fællesrummene.

10KCD holder til på Stadion Allé 5, hvor du kan blive klogere på, om 10. klasse er det rette valg for dig.

Du kan trygt besøge os
Du kan trygt besøge os til Åbent Hus. Vi overholder naturligvis de gældende retningslinjer i forbindelse med corona. Det betyder, at alle gæster over 15 år fremviser gyldigt coronapas ved indgangen. Vores medarbejdere og elever står klar til at hjælpe og vise jer på rette vej.

Læs mere om Åbent Hus
Er du forhindret i at deltage fredag d. 19. november, eller er du interesseret i at besøge en af vores øvrige uddannelser? Se alle datoerne for kommende Åbent Hus-arrangementer her. Du er også velkommen til at booke en aftale direkte med en af vores studievejledere.

Alle interesserede er velkomne til Åbent Hus, også selvom du ikke står overfor at vælge uddannelse. Vi glæder os til at se dig!