VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) TIl dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi sætter fokus på din udvikling og gør dig klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.
10KCD, Grenaa EUD10, Kalø

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Viden Djurs inviterer til Åbent Hus

Kom til ÅBENT HUS og MatchYourFuture hør mere om de mange uddannelsesmuligheder på Viden Djurs.

Torsdag d. 17. november åbner vi dørene til alle vores uddannelser i Grenaa. Det foregår kl. 15.00-18.00, hvor elever, lærere og studievejledere står klar til at fortælle om uddannelserne og hverdagen på Viden Djurs.

Uanset om du drømmer om en studenterhue eller en erhvervsuddannelse, er der på Viden Djurs et væld af muligheder.

VID Erhvervsuddannelser

Hos VID ErhvervsuddannelserÅrhusvej 49 kan du høre mere om værksteds-, køkken- og businessuddannelserne og se alle faciliteterne på skolen.

Her kan du også møde 3D College og medieuddannelserne, og Kalø Økologisk Landbrugsskole, hvor man kan blive økologisk faglært landmand.

Hos VID Erhvervsuddannelser bliver der også afholdt MatchYourFuture, der som noget helt nyt er en del af Åbent hus. Her vil der være mulighed for at snakke med en række inspirerende virksomheder, der lige nu søger lærlinge/elever inden for hver deres felt.

VID Gymnasier

VID Gymnasier åbner dørene på N. P. Josiassens Vej 44E. Her kan du høre mere om mulighederne for en gymnasial uddannelse på HHX og HTX og få indblik i de forskellige studieretninger.

Forud for Åbent Hus holdes den årlige innovationsuge på tværs af uddannelserne ved Viden Djurs i Grenaa. Her arbejder eleverne med forskellige innovative projekter. Innovationsugen kulminerer med Åbent Hus torsdag eftermiddag, hvor du har mulighed for at opleve resultaterne af ugens arbejde på de forskellige uddannelser.

10. klasse

Åbent Hus d. 17. november er ikke kun for unge, der overvejer at starte på en ungdomsuddannelse. Også 10KCD i Grenaa holder Åbent Hus for interesserede elever og forældre. Her kan du få indblik i linjefagene og temaforløbene på 10KCD, og du kan få en rundvisning i klasseværelserne, værkstederne og fællesrummene.

Har du ikke mulighed for at møde op til Åbent hus, sidder Trine Haugaard klar på telefonen på 23 67 84 44 for vejledning om 10KCD. 

10KCD holder til på Stadion Allé 5, hvor du kan blive klogere på, om 10. klasse er det rette valg for dig.

Hvis du vil vide mere

Er du forhindret i at deltage torsdag d. 17. november, eller er du interesseret i at besøge en af vores øvrige uddannelser? Se alle datoerne for kommende Åbent Hus-arrangementer her.

Du er også altid velkommen til at kontakte vores studievejledning for at høre mere om dine uddannelsesmuligheder hos Viden Djurs. 

Vi glæder os til at se dig!