VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) TIl dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi sætter fokus på din udvikling og gør dig klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.
10KCD, Grenaa EUD10, Kalø

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Nyt om corona

Corona News

Udlevering af testkit ophører

Fra og med mandag den 21. februar 2022 vil der ikke længere være en opfordring til at blive screeningstestet to gange om ugen på ungdoms- og voksenuddannelser. Det vil dog fortsat være muligt at få udleveret selvtest til brug for test som øvrig kontakt til en smittet på skolen.

Opdateret den 21. februar 2022

I henhold til de nye retningslinjer gælder følgende fra og med på tirsdag d. 1. februar:

 • Mundbind/visir: Det er ikke længere et krav at bruge mundbund eller visir på fællesarealer. Der er mulighed for på frivillig basis at bære mundbind eller visir, når man befinder sig indendørs på skolen. Det er op til den ansatte eller eleven/kursisten selv at anskaffe mundbind/visir.
 • Coronapas: Det er ikke længere et krav at kunne fremvise et gyldigt coronapas for at opholde sig på skolen.
 • Opfordring til screeningstest: Der er fortsat en opfordring til alle elever og ansatte om at lade sig teste to gange om ugen. Det gælder ikke, hvis man har været smittet inden for de seneste 12 uger.
 • Udlevering af gratis selvtestkits: Viden Djurs vil fortsat udlevere 2 gratis selvtestkits om ugen til brug derhjemme til elever og medarbejder. Viden Djurs udleverer selvtestskits så længe regionen udleverer til skolen.

Derudover opfordres uddannelsesinstitutioner til at følge Sundhedsstyrelsen generelle anbefalinger om forebyggelse af smittespredning, herunder særlig opmærksomhed på:

 • At tilstræbe afstand
 • At sikre hyppig udluftning, fx hver time eller hvert frikvarter/pause
 • At fastholde gode rutiner for god håndhygiejne
 • At undgå sammenstimling indenfor

Vi glæder os til igen at mødes på skolen uden Corona restriktioner :-)

Opdateret den 30. januar 2022

 

Åbent hus arrangementer på Viden Djurs med tilmelding

På grund af covid-19 foregår vores Åbent Hus-arrangementer i år som 1-1 vejledninger med en studievejleder. Her kan du få en rundvisning på skolen og få svar på alle de spørgsmål, du sidder med.

Vi bærer mundbind/visir indendørs, og du skal kunne fremvise et gyldigt coronapas.

Hvis du foretrækker at mødes virtuelt til en snak med en af vores studievejledere, er der også mulighed for det.

Vi er naturligvis også klar til at give dig en rundvisning en anden dag, hvis du er forhindret til Åbent Hus. Kontakt os for at lave en individuel aftale. læs mere om afholdelse af Åbent hus 

Opdateret d. 16. januar 2022

 

Åbent Hus ved 10. klasse udskydes

Åbent Hus ved 10KCD d. 6. januar og EUD10 Kalø d. 9. januar udskydes pga. de skærpede covid-19 restriktioner.

Vi vender tilbage med et nyt tidspunkt, så snart der kommer en opdatering fra myndighederne om, hvor længe man fastholder de nuværende tiltag.

I er meget velkomne til at kontakte os for information om skolen på tlf. 24228428. Du kan også finde information om 10. klasse her på hjemmesiden 

Opdateret d. 3. januar 2022

 

Fremmøde efter jule- og nytårsferien

Alle elever/kursister møder ind til undervisning med fysisk tilstedeværelse i henhold til deres skema efter jule- nytårsferien. 

Hold øje med de normale kommunikationsplatforme på VID.Online, Canvas, Studie+, e-mails, E-boks mv., hvor vi løbende og direkte vil give besked til jer.

Alle retningslinjer, som nævnt i opdateringen fra den 19. december er stadig gældende. Vi opfordrer alle til at møde ind nytestet. 

Håber I alle har nydt jule- og nytårsferien. Vi glæder os til at se jer igen i det nye år.

Opdatering den 29. december 2021

 

Covid-19 retningslinjer gældende fra den 19. december 2021

Brug af mundbind og visir
Elever/kursister, ansatte og besøgende skal fra og med den 19. december 2021 bruge mundbind eller visir på skolen, når man bevæger sig rundt på fællesarealer, i kantinen og på gangene.

Der er ikke krav om brug af mundbind og visir i forbindelse med selve undervisningen og ved eksamen/prøver, men man må gerne benytte mundbind eller visir hele tiden.

En opfordring til to ugentlige screeningstest
Alle elever/kursister, samt ansatte på ungdoms- og voksenuddannelsesinstitutioner opfordres til at blive testet to gange om ugen. Denne opfordring til test gælder alle med deres gang på skolen, dvs. også personer, der er vaccinerede eller tidligere smittede og dermed har et gyldigt coronapas.

Coronapas
Alle elever/kursister, gæster samt ansatte på ungdoms- og voksenuddannelsesinstitutioner skal fortsat kunne  fremvise et gyldigt coronapas. På viden Djurs gennemføres stikprøvekontrol af rektor eller uddannelsesledere 2 gange om ugen. Har man ikke et gyldigt coronapas, kan man blive bedt om at forlade skolen.

Forebygge smittespredning
Viden Djurs følger Sundhedsstyrelsen generelle råd for at forebygge smittespredning:

 • Hold 2 meters afstand i fællesområder når muligt og altid mindst 1 meter. Undgå håndtryk, kys og kram
 • Hvis du får symptomer, så bliv hjemme og bliv testet
 • Luft ud og skab gennemtræk og undgå at være for mange sammen
 • Host og nys i ærmet
 • Husk at vaske hænder tit eller brug håndsprit
 • Gør rent, særligt overflader som mange rører ved

Vi opdaterer denne side løbende og der vil kommer en ny opdatering ifm. skolestart efter jule- og nytårsferien.

Opdateret den 19. december 2021

 

Ungdoms- og voksenuddannelser er omfattet af krav om Coronapas

Folketingets partier har på baggrund af de seneste ugers stigende smittetal, diskuteret om der skal indføres flere restriktioner i det danske samfund for at dæmpe smittespredningen. Torsdag aften blev et flertal i Folketinget enige om, at der i forhold til ungdomsuddannelserne fra og med mandag d. 29. november indføres krav om coronapas.

Det betyder, at du fra på mandag d. 29. november skal have et gyldigt coronapas, når du opholder dig på Viden Djurs. Kravet gælder for alle elever/kursister, ansatte og gæster. Det er dit eget ansvar at skaffe dig et gyldigt coronapas. Et coronapas fungerer som dokumentation for, om du er vaccineret, er tidligere smittet eller er testet negativ. Der gennemføres stikprøvekontroller på skolen.

Vær samtidig opmærksom på, at Folketinget også har besluttet at nedsætte varigheden af et coronapas ift. test. Nu kommer et negativt testsvar fra en PCR-test til at give coronapas i 72 timer. Før gjaldt det i 96 timer. Et negativt testsvar fra en lyntest giver coronapas i 48 timer i stedet for 72 timer, som før var tilfældet.

Hvis du rejser med kollektiv transport, skal du også være opmærksom på, at der nu igen er indført krav om, at mundbind skal benyttes i kollektiv transport, som gælder, når man rejser med bus, tog, letbane, metro, færge, indenrigsfly og taxa.

Opdateret 26-11-2021

 

Åbent hus på Viden Djurs fredag den 19. november 2021

Viden Djurs inviterer til åbent hus fra kl. 15:00-18:00 på vores adresser i Grenaa.

Du kan trygt besøge os. Vi overholder naturligvis de gældende retningslinjer i forbindelse med corona. Det betyder, at alle gæster over 15 år fremviser gyldigt coronapas ved indgangen - følg vores vejledninger, når du kommer til vores adresser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Opdateret 18-11-2021

Testkrav

Ved start af skoleåret 2021/22 bortfalder testkrav for Covid-19 på ungdoms- og voksenuddannelsesinstitutioner. Samtidig åbnes der op for, at skolerne vil kunne undervise efter helt almindelige vilkår, som vi kender det før coronapandemien. Det se vi alle frem til 🙂

 • Dokumentation for en negativ test for COVID-19 er således ikke længere et krav ved fysisk fremmøde på skolen/institutionen.
 • Viden Djurs skal heller ikke per 1. august 2021 tilbyde antigentest for COVID-19 lokalt på skolen/institutionen.

Elever på 10KCD, Grenaa vil fortsat tilbydes test for Covid-19 en gang ugentlig frem til og med den 23.december 2021.

Viden Djurs følger Sundhedsstyrelsen generelle råd for at forebygge smittespredning:

 • Hold 2 meters afstand i fællesområder når muligt og altid mindst 1 meter. Undgå håndtryk, kys og kram
 • Hvis du får symptomer, så bliv hjemme og bliv testet
 • Luft ud og skab gennemtræk og undgå at være for mange sammen
 • Host og nys i ærmet
 • Husk at vaske hænder tit eller brug håndsprit
 • Gør rent, særligt overflader som mange rører ved

Håndtering ved smittetilfælde

Ved smittetilfælde på Viden Djurs følger skolen Sundhedsstyrelsens vejledning.

Får vi på Viden Djurs kendskab til, at en elev/kursist eller ansat er testet positiv for COVID-19, deltager skolen i opsporing af og hjemsendelse af nære kontakter, og relevante elever og forældre vil blive orienteret.

Opdateret den 20-10-2021