VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) TIl dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi sætter fokus på din udvikling og gør dig klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.
10KCD, Grenaa EUD10, Kalø

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Mød Viden Djurs til uddannelsesmesse

På torsdag d. 4. november kl. 17.00-19-00 kan du møde Viden Djurs til uddannelsesmesse i Grenaa Idrætscenter. Målet med uddannelsesmessen er at hjælpe dig med at finde vej i de mange muligheder, når det kommer til uddannelse og karriere.

Uddannelsesmessen arrangeres af ungevejledningen ved Norddjurs Kommune. Foruden uddannelserne ved Viden Djurs kan du møde andre skoler og lokale virksomheder, der sammen kan give dig indblik i de mange muligheder og hjælpe dig i processen med at finde den rette uddannelse for dig.

Find din uddannelse ved Viden Djurs

Overvejer du en erhvervsuddannelse som f.eks. bager, kontorassistent eller smed, eller drømmer du om at tage en studentereksamen på HHX eller HTX? Forestiller du dig en fremtid med dyr og landbrug, eller vil du gerne have et år i 10. klasse?

Uanset hvilken retning du overvejer, kan uddannelsesmessen gøre dig klogere. Her kan du få en snak med vores studievejledere, elever og undervisere, der kan fortælle dig mere om uddannelserne og hverdagen på Viden Djurs.

Du kan blandt andet møde 10KCD og EUD10, der kan gøre dig klogere på, hvad du kan få ud af et år i 10. klasse, mens VID gymnasier står klar til at præsentere dig for studieretningerne på HTX og HHX.

VID Erhvervsuddannelser deltager også i messen. Her kan du høre mere om vores håndværks- og businessuddannelser, hvor du kombinerer teori og praksis, mens du hos Kalø Økologisk Landbrugsskole og 3D College kan få en snak om deres unikke uddannelses- og collegetilbud.

Her finder du os

Til messen er vores uddannelser repræsenteret ved flere forskellige stande. Nedenfor kan du se, hvor du kan finde os

10KCD - stand 9
EUD10 - stand 10
HHX (VID Gymnasier) - stand 15
HTX (VID Gymnasier) - stand 42
Håndværksuddannelserne (VID Erhvervsuddannelser) - stand 2-4
Businessuddannelserne (VID erhvervsuddannelser) - stand 47
Kalø Økologisk Landbrugsskole - stand 32
3D College og medieuddannelserne - stand 43-44

Kig forbi uddannelsesmessen og gå på opdagelse i de mange muligheder. Vi glæder os til at se dig.